Varausehdot

Varaaminen ja maksaminen
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 50€ tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa eräpäivään mennessä. Pääsääntöisesti loppusuoritus tulee olla maksettuna neljä viikkoa ennen loman alkamispäivää.

Varauksen peruuttaminen
Peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti (kirje, sähköposti, telefax) välittömästi esteen ilmaannuttua. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu.

Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta.

Force Majeure
Hämeen lomataloilla on oikeus peruuttaa varaus force majeure -tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

Yleiset säännöt
Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16 sunnuntai-iltaan klo 19 saakka.

Vuokraan sisältyy mökki varusteineen mukaanlukien patjat, peitot, tyynyt ja ruokailuvälineet.

Vuokraan eivät sisälly liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous. Siivouksen voi myös tilata lisäpalveluna, hintaan 100 €

Mökkiä saa käyttää vain ilmoitetun maksimi vuodepaikkamäärän mukainen määrä henkilöitä. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Ei lemmikkieläimiä.

Vahinkojen korvaukset
Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.